Brosella jazz-festival start vandaag

In het park van Laken start vandaag het Brosella jazz-festival. Het is een van de zeldzame manifestaties die niet zijn afgelast door corona. 

Vanaf vandaag tot en met 9 augustus gaat Brosella XXS door in het Groentheater aan de voet van het Atomium. Er werd gekozen voor het Groentheater dat, omwille van de sanitaire maatregelen, maximaal plaats zal bieden aan 200 personen per sessie.

"Je wordt van A tot Z begeleid door een vrijwilliger die je naar je plaats brengt", zegt Lua Huyghebaert van Brosella. "Op je plaats draag je altijd je mondmasker, behalve om te eten en te drinken. We hebben ook een heel team dat je bestellingen opneemt en ook komt brengen,  en we werken eigenlijk met een circulair systeem zodat mensen elkaar nooit kruisen. We hebben echt een grote oppervlakte en we hebben de stoelen kunnen plaatsen zodat mensen echt ver van mekaar zitten.”

Brosella XXS is gratis, maar je moet wel je plaatsje reserveren via de website

Meest gelezen