Voetgangerstunnel in Antwerpen even afgesloten nadat hond met poot in roltrap was vast komen te zitten

De voetgangerstunnel in Antwerpen werd vanmiddag een tijdje afgesloten richting Linkeroever. Er was een hond met zijn poot vastgeraakt tussen de roltrap. Omdat het lang duurde voor een dierenarts het dier kon komen helpen, werd het te druk. De hond werd bevrijd en verzorgd. Zijn baasje werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht, want de vrouw werd door het bange dier gebeten. 

Vanmiddag is de voetgangerstunnel in Antwerpen een tijdje afgesloten geweest richting Linkeroever. Er was een hond met een poot vast komen te zitten tussen de roltrap. Die moest worden stilgelegd en het duurde een hele tijd voor er een dierenarts werd gevonden om het dier, een Mechelse herder, te helpen.

Omdat het daardoor te druk werd in de tunnel, besloot de politie om de tunnel af te sluiten voor wie naar Linkeroever wilde. Het dier moest ook worden verdoofd want het had zijn baasje in paniek gebeten. De vrouw is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. De hond is bevrijd en verzorgd.

Meest gelezen