Google Street View

Vrouw beschoten aan sporthal in Dilsen-Stokkem, dader is gevlucht

Donderdagavond is een vrouw beschoten op het plein aan de sporthal van Dilsen-Stokkem. Ze werd geraakt in haar heup maar kon zichzelf in veiligheid brengen in de sporthal. De dader is op de vlucht.

De vrouw werd beschoten vanuit een bestelwagen met Nederlandse nummerplaat. Ze werd geraakt in haar heup maar kon zelf nog de sporthal binnenlopen, om zichzelf in veiligheid te brengen. “We waren in de sporthal aan het vergaderen," zeggen Tim Moonen, Didier Creijns en Kevin Weetjens van de badmintonclub Dibad Dilsen. "Plots zagen we een vrouw struikelen door de inkomhal van de sporthal. Ze was gewond aan haar heup en legde zich aan de ingang op de grond neer. Anderen belden de ambulance. Omdat we boven in de sporthal zaten, hebben we geen schot gehoord."

Dader gevlucht

De dader ging er met zijn bestelwagen vandoor via de Europalaan en de Rijksweg en veroorzaakte daar bijna een ongeval. De politie onderzoekt de zaak. Het slachtoffer is een dokter die ook yogales geeft in de sporthal.

Meest gelezen