Jo Vally vindt alternatieve locatie voor tuinconcerten: "Als het niet in Meise kan, doe je het toch ergens anders"

Zanger Jo Vally heeft groen licht gekregen om twee tuinconcerten te organiseren in de tuin  van "De Snip" in Moorsel (Aalst). Eerder moest de zanger zijn optredens in thuisbasis Meise annuleren. "Mijn fans zijn ontzettend blij dat ik nu toch kan optreden." 

Eind juli kondigde zanger Jo Vally met spijt in het hart aan dat zijn tuinconcerten in Meise niet konden doorgaan. Door de nieuwe coronagolf had de gemeente beslist om alle evenementen op zijn grondgebied al zeker tot eind september te schrappen. En daar vielen dus ook de tuinoptredens van Jo Vally onder, hoewel de zanger er alles aan had gedaan om die op coronaveilige manier te laten doorgaan met alle mogelijke maatregelen van social distance, handgels, bubbels, ... ."

Heel blij dat ik deze zomer toch nog eens kan optreden

Jo Vally, zanger

In eerste instantie was het een bittere pil om te slikken. Maar de zanger bleef niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar een nieuwe locatie buiten zijn gemeente. Die heeft hij nu gevonden. De concerten gaan door op 15  en 16 augustus in de tuin van feestzaal "De Snip" in Moorsel. "Ikzelf en mijn muzikanten zijn ontzettend blij dat we deze zomer toch nog kunnen spelen", zegt de zanger. "Wij hopen alvast dat iedereen die geboekt heeft voor een tuinconcertje in Meise, afzakt naar Moorsel. Ik hoor dat de fans ook heel enthousiast zijn om mij nog eens te zien optreden." 

Meest gelezen