Verdachte (25) vluchtmisdrijf in Balen blijft aangehouden met enkelband

De man (25) die opgepakt werd op verdenking van vluchtmisdrijf na een dodelijk ongeval in Balen, blijft aangehouden. Hij hoeft wel niet in de cel te blijven, want hij kreeg een enkelband. Zondagavond kwam een fietser van 31 om het leven na een aanrijding met een auto. De bestuurder ging ervan door, maar werd een dag later opgepakt door de politie. 

Zondagavond rond 18 uur kwam een fietser van 31 in aanrijding met een auto op Breden Els in Balen. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. De autobestuurder ging er na het ongeval van door. Getuigen konden wel vertellen hoe de auto eruit zag en er waren ook brokstukken achtergebleven. De politie kwam hem dus al vrij snel op het spoor.

Maandag heeft de verdachte, een man van 25 uit Balen, contact opgenomen met de politie. Vandaag werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die heeft beslist om hem aan te houden. Hij kreeg wel een enkelband en hoeft dus niet in de cel te blijven. 

Meest gelezen