Kim Duchateau

UNIZO en Mode Unie pleiten voor 'shoppen met je bubbel' met cartoons van Kim Duchateau

Door het coronavirus mag er nu niet meer samen geshopt worden en dat is volgens UNIZO nadelig voor de kledingszaken. Daarom pleiten ze voor 'shoppen met je bubbel' met cartoons van de Truiense cartoonist Kim Duchateau. "Als je met je bubbel op restaurant mag, waarom dan niet naar de winkel?", klinkt het.

Handelaars vragen al langer  naar een versoepeling van de maatregel die zegt dat je niet met iemand anders een winkel binnen mag. Maar voorlopig werd die versoepeling nog niet doorgevoerd. Daarom gebruiken UNIZO Limburg en Mode Unie nu een nieuwe tactiek. Cartoonist Kim Duchateau uit Sint-Truiden maakte voor hen twee cartoons die de huidige situatie in kledingzaken op een ludieke manier in beeld brengen. Aan de hand daarvan willen UNIZO Limburg en Mode Unie het probleem opnieuw aankaarten. 

Kim Duchateau

Meest gelezen