Grote wegenwerken in Torhout en Kortrijk: "Beperk je snelheid"

Het is opletten op de E17 in Aalbeke, want daar is in beide richtingen 1 rijstrook afgesloten. In de richting van Gent komt er fluisterasfalt. Dat is goed nieuws voor de omwonenden, want die klaagden over de geluidshinder.

Door de werken op de E17 in Aalbeke bij Kortrijk zal je ook je snelheid moeten aanpassen tot 70 of 90 kilometer per uur. Dat zegt Veva Daniels van het Agentschap Wegen en Verkeer. "We roepen iedereen op om de snelheid te beperken als je de werken passeert. Er zijn arbeiders aan het werk in de hitte. De snelheidsbeperking is er voor de veiligheid van de chauffeur, maar ook voor de mensen op de werf."

Torhout

Ook op de E403 in Torhout wordt er vanaf vandaag gewerkt. Daar is het op-en afrittencomplex afgesloten voor onderhoudswerken, die de wateroverlast zouden moeten opvangen. Je kan er de snelweg niet oprijden, maar er is een omleiding.

Meest gelezen