Bus tegen boom in Turnhout: 2 zwaar- en 2 lichtgewonden

Bij een ongeval met een bus in Turnhout zijn vier gewonden gevallen. De bus raakte een boom aan de kant van de weg tijdens het passeren van een vrachtwagen. In totaal zaten er 25 passagiers op de bus. Die konden allemaal op eigen kracht de bus verlaten na het ongeval. 

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op Klein Engeland (N19) in Turnhout. De buschauffeur week iets te ver uit naar rechts om een vrachtwagen te passeren en raakte daarbij een boom naast de weg.  Vier personen raakten gewond. Twee hebben lichte verwondingen, twee anderen zwaardere. Iedereen is wel zelf uit de bus geraakt. 

In totaal zaten er 25 mensen op de bus. Het ging om seizoensarbeiders uit Oost-Europa, die onderweg waren van hun werk naar Kasterlee waar ze verblijven.

Door het ongeval was de weg een tijd versperd. De bus moest worden getakeld en er moesten brokstukken opgeruimd worden. 

Meest gelezen