Drie jongeren bekennen vandalisme in school Rijkevorsel

In de nacht van vrijdag op zaterdag hielden vandalen lelijk huis in basischool De Wegwijzer in Rijkevorsel. Ze lieten ook boodschappen achter op de klasborden. Na onderzoek van de politie konden drie tieners worden gevat. De jongeren bekenden de feiten. Zij of hun ouders draaien op voor de kosten.

De ravage in de basisschool was niet min. De vandalen spoten brandblussers en verftubes leeg. Ze maakten ook computers en meubilair stuk. Er werd ook drank en eten in het rond gegooid en de daders lieten boodschappen achter op de klasborden. De politie startte meteen een onderzoek en kon drie jongeren identificeren. Het gaat om twee jongens van 17 en 19 en een meisje van 16. Ze wonen in Rijkevorsel zelf. Ze zijn verhoord en hebben de feiten ook bekend. Intussen zijn ze weer vrijgelaten. Vermoedelijk zullen de ouders opdraaien voor de schade.

Meest gelezen