Facebookpagina KSA Poelkapelle

KSA Chiro Poelkapelle kan dan toch op kamp: "We zijn welkom in ... onze eigen gemeente!"

Vreugdekreten bij de leden van KSA Chiro Poelkapelle, want ze kunnen dan toch op kamp. Eerder deze week kon de jeugdbeweging niet vertrekken naar Dilsen-Stokkem in Limburg, omdat een leider besmet was met het coronavirus. Maar na overleg met de gemeente hebben ze nu beslist om een zomerkamp te organiseren in Poelkapelle zelf.

De KSA van Poelkapelle gaat op kamp in Poelkapelle zelf. De jeugdbeweging organiseert het kamp op 4 verschillende locaties in de gemeente. "Na regen komt zonneschijn en dat is bij ons niet anders", klinkt het op hun Facebookpagina. "We zaten even met de handen in het haar toen het kamp net voor vertrek werd afgelast. Maar wij zouden de beste jeugdbeweging niet zijn, als we dit niet opgelost kregen. Het wordt dus geen kamp in Dilsen-Stokkem, maar een thuiskamp. Als dat geen staycation is."

Meest gelezen