Foto: Facebook

Wolkbreuk met grote hagelbollen veroorzaakt schade in Bornem

In Bornem heeft een onweer met plotse hevige regenval schade veroorzaakt. In enkele huizen liepen kelders onder water. Er zijn ook bomen omgewaaid en enkele tenten waaiden weg.

Op verschillende plaatsen in de provincie Antwerpen vond dinsdagavond- en nacht een onweer plaats. Dat zorgde op enkele plekken voor wat problemen. In de gemeente Bornem was er sprake van een wolkbreuk.

Hagelbollen

Het onweer in Bornem zorgde op verschillende plaatsen voor wateroverlast. Door de plotse hevige regenval liepen enkele kelders onder water. Er vielen ook grote hagelbollen. Tijdens het onweer zijn er bomen omgewaaid en tenten weggewaaid. Eén straat kwam ook tijdelijk zonder stroom te zitten.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Meest gelezen