Eén

Aaron (van Kamp Waes) helpt politie in zoektocht naar cocaïnesmokkelaars

De politie is op zoek naar 3 verdachten die uit een vrachtwagen sprongen waar maar liefst 1.200 kg cocaïne in zat. Dat gebeurde op het industrieterrein in Rekkem. Het trio vluchtte richting Aalbeke en werd daar even achternagezeten door Aaron Vanneste, één van de deelnemers van het Eén-programma Kamp Waes.

De politie is sinds gisteren op zoek naar 3 verdachten die uit een vrachtwagen vol cocaïne sprongen. Ze werden even gespot op het avonturenterrein van Avanco in Kortrijk. De eigenaar van dat terrein is Aaron Vanneste. Hij nam ooit deel aan het televisieprogramma Kamp Waes. "Plots zag ik tientallen politiewagens, motors, helikopters en drones", zegt hij. "Ik dacht onmiddellijk: dit kunnen niet zomaar ontsnapte transmigranten zijn. Dat gebeurt hier namelijk wel vaker."

Vlak bij het terrein van Vanneste vond de politie rugzakken en handschoenen terug. "Verschillende agenten begonnen me vragen te stellen, omdat ik het terrein hier vanbinnen en vanbuiten ken", gaat Aaron voort. "Ik besloot om met mijn quad wat rond te rijden en te kijken. Maar, helaas waren ze al anderhalf uur eerder op ons terrein gepasseerd. Volgens mij waren ze al een stapje verder."

Meest gelezen