5-jarig meisje dat bijna verdronk in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas, overleden

De kleuter van 5 die maandag bewusteloos is aangetroffen in een zwemvijver op het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas, in Oost-Vlaanderen, is gisteren overleden in het UZ Gent. De hulpdiensten reanimeerden het meisje nog en brachten haar in kritieke toestand naar het ziekenhuis.

In de loop van maandagnamiddag kreeg het provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas, in Oost-Vlaanderen, de melding dat er een kindje verloren gelopen was. Er werd meteen een zoekactie gestart, en een redder vond het meisje uiteindelijk in de onbewaakte zone van de zwemvijver. De redders konden haar uit het water halen, en zijn onmiddellijk beginnen te reanimeren. 

De hulpdiensten brachten het kind daarna in kritieke toestand naar het ziekenhuis. Maar gisterenavond is het meisje overleden aan haar verwondingen in het UZ Gent. 

Meest gelezen