Man uit Oudsbergen even met de billen bloot op Google Street View: "Mijn beste grap dit jaar"

Als je op Google Street View Bergstraat 1 in Oudsbergen opzoekt, zag je... een bloot achterwerk. Jens Vrolijks uit Ellikom zag vorige zomer zijn kans om een opvallend beeld na te laten toen een auto van Google Street View foto's kwam nemen van de Oudsbergse straten. Een jaar later kon iedereen zijn billen zien op het internet, maar intussen heeft Google het beeld onscherp gemaakt.

Veel mensen surfen naar Google Street View om hun eigen huis eens op te zoeken of om van achter je scherm een verre regio te ontdekken. Maar in die zoektochten kan je soms eigenaardige en grappige taferelen tegenkomen. Zo'n tafereel kon je zien in de Bergstraat in Meeuwen (Oudsbergen). Daar stond het blote achterwerk van Jens Vrolijks.

Ik ben ongelooflijk blij. Van mij mag iedereen er naar gaan kijken

Het was een bewuste actie van de jongeman, vertelde hij op Radio 2 Limburg: "Ik zag de auto van ver aankomen en dacht, nu moet ik toch iets doen wat de eeuwigheid ingaat", zegt Jens Vrolijks. De foto staat nog maar sinds kort op het internet en moet ook niet gecensureerd worden volgens de Oudsbergenaar: "Het is het beste wat ik dit jaar heb uitgestoken dus iedereen mag er naar gaan kijken", lacht Jens. Toch zal zijn stunt de eeuwigheid niet halen. Na publicatie van dit artikel heeft Google de afbeelding aangepast en de mensen op de foto geblurd. 

Meest gelezen