Autobestuurder (33) verliest controle over stuur en komt in gracht terecht, ook fietser (82) komt ten val

In Herselt is een man (33) zwaargewond geraakt, nadat hij de controle over het stuur heeft verloren en in de gracht is gereden. De brandweer moest hem bevrijden. Bij het ongeval raakte ook een fietser (82) betrokken. Hij kwam ten val en werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur op de Blaubergsesteenweg in Herselt. Een autobestuurder, die in de richting van Herselt-centrum reed, verloor de controle over het stuur en belandde in de gracht tegen een duiker. De bestuurder moest worden bevrijd door de brandweer. Hij werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bij het ongeval raakte ook een fietser betrokken. De bejaarde man viel. Hij werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval was de Blaubergsesteenweg een tijdje in beide richtingen afgesloten. De rijbaan is ondertussen weer vrijgemaakt. De politie heeft nog geen ademtest van de autobestuurder kunnen afnemen.

Meest gelezen