Lien Vande Kerkhof

Mogelijk dubbele brandstichting in Houthalen: politie Carma onderzoekt twee woningbranden.

De politie start met een onderzoek naar twee woningbranden in Houthalen. Gisteravond brak er brand uit aan een huis in de Stationstraat, en vanmorgen was er een woningbrand in de Koetsstraat. 

In de Stationsstraat gisteravond ging het om de voordeur die in brand was gevlogen. De brand  van vanmorgen in de Koetsstraat was erger.  Het vuur ontstond er aan de achterkant van het huis, maar verspreidde zich over de rest van de woning. 

De bejaarde bewoner, een man van 88,  liep verwondingen op en is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn huis werd zwaar beschadigd en is onbewoonbaar verklaard. Het gerechtelijk lab en een branddeskundige hebben beide huizen onderzocht, de politie doet verder onderzoek. 

 

 

Meest gelezen