Reuzegrote Pukkelpop-letters staan op festivalweide als symbool van positiviteit: "We'll be back!"

Op de festivalweide in Kiewit staat sinds vandaag "Pukkelpop" in grote letters. De organisatie plaatste in de voormiddag de letters samen met een aantal vlaggen. Muziekliefhebbers kunnen er nu selfies gaan nemen. Deze kunnen ze delen met de hashtag PKP20. De letters staan normaal aan de inkom van het festival aan de Kempische Steenweg.

In Kiewit kan iedereen die wil nu een selfie gaan nemen met de grote Pukkelpop-letters. De organisatie van het festival plaatste er in de voormiddag de grote letters op een podium, omgeven door witte vlaggen. Voor de letters staat een bord waarop iedereen kan lezen dat je gerust een selfie mag nemen met de Pukkelpop-letters. 

We'll be back!

Chokri Mahassine

Het is een teken van positiviteit, zegt Chokri Mahassine: "We vinden het ontzettend belangrijk om positief te blijven, om vooruit te kunnen kijken en onze Pukkelpoppers, jong en iets minder jong, een heel klein beetje hoop en perspectief te geven. Hen te laten deelnemen aan iets wat wél kan; al is het maar een eenvoudige selfie nemen aan de Pukkelpopletters.  Het is een krachtig symbool van verbondenheid en ze staan op de vertrouwde plek. Dit is onze manier om te zeggen: Fuck you Corona... we’ll be back!"

Als mensen hun selfie willen delen met de rest van de wereld, vraagt de organisatie om de hashtag PKP20 te gebruiken. Voor de bezoekers is er ook deze boodschap : "Zorg voor jezelf en hopelijk zien we mekaar op PKP21!". 

Heruitzendingen optredens

Voor de liefhebbers heeft de organisatie nog meer in petto.  Op het YouTube-kanaal van Pukkelpop zullen dit weekend meerdere optredens van vorige edities uitgezonden worden omstreeks 20u. Donderdag zenden ze de volledige PKP-show van The xx uit en vrijdag die van Queens of the Stone Age. Zaterdag wordt het concert van Foo Fighters uit 2012 (her)uitgezonden en zondag sluit de organisatie af met een gevarieerde live special. 

Hier zie je hoe de laatste letters deze ochtend geplaatst werden:

Videospeler inladen...

Meest gelezen