Radio 2

JBC neemt winkels Fred&Ginger niet over, maar kleding zal wel verkocht worden in JBC-winkels

De familiale holding Claes Retail Group (CRG), bekend van JBC en Mayerline, neemt de kledingwinkels van kindermerken Fred & Ginger en Baker Bridge niet over, enkel de merknamen. De kinderkledij zal in de toekomst dus wel bij JBC verkocht worden, klinkt het in een persbericht.

Dat de familiale holding Claes Retail Group de merken overneemt van het failliete FNG raakte donderdag bekend. Naast het nieuws over het verdwijnen van de winkels van Fred & Ginger en Baker Bridge, zegt het bedrijf ook "een waardige derde pijler" te willen maken van het modemerk CKS, naast JBC en Mayerline.

In totaal kunnen 53 werknemers overstappen van CKS naar CRG. Zeven van de 23 CKS-winkels blijven behouden, en daarnaast zal het merk ook verkrijgbaar zijn, onder meer in veertien shop-in-shops bij INNO en de eigen CKS-webshop.

Meest gelezen