Vrachtwagenbestuurder in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht na ongeval in Meer

Op de E19 is in Meer (Hoogstraten) in de rijrichting van Nederland een zwaar ongeval gebeurd. Drie vrachtwagens botsten op elkaar in een kop-staartaanrijding. Eén chauffeur is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Verwacht wordt dat de verkeershinder nog enige tijd zal aanhouden.

De bestuurder van de laatste vrachtwagen merkte de staart van de file niet of te laat op en botste op zijn voorligger. De cabine van de laatste vrachtwagen brak af. De bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij is overgebracht naar het AZ Sint-Jozef in Malle. Zijn toestand is kritiek. De andere vrachtwagenbestuurders raakten niet gewond. 

De autostrade is een tijdlang volledig versperd in de richting van Nederland. Verwacht wordt dat de hinder nog lange tijd gaat aanhouden. Naast de schade ligt de weg ook bezaaid met champignons en frisdrank.  

Meest gelezen