Archieffoto
Maxime Anciaux - All rights reserved

Rusthuisverzorgster even opgepakt nadat ze bewoner te hardhandig zou hebben aangepakt

In Deurne is een verzorgster van een woonzorgcentrum kort even opgepakt nadat ze een bewoner te hardhandig zou hebben aangepakt. Een bewoner had de directie daarover aangesproken en die heeft de politie gecontacteerd. De vrouw is ondertussen vrijgelaten. Ze zou wel ontslagen zijn door het woonzorgcentrum.

Het incident zou zich voorgedaan hebben in het woonzorgcentrum aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne. Een verzorgster zou een bewoner te hardhandig hebben aangepakt. Een bewoner sprak de directie daarover aan en de politie werd gecontacteerd.

Ontslag

De medewerkster werd opgepakt en voor verhoor meegenomen. Ze is niet voor de onderzoeksrechter geleid en is vrij zonder voorwaarden, omdat er onvoldoende aanwijzingen waren om de vrouw vast te houden. Het onderzoek loopt nog. De verzorgster zou wel ontslagen zijn in het woonzorgcentrum.

Meest gelezen