Supermarktketen Jumbo opent winkel in Sint-Lambrechts-Herk: "70 vacatures moeten ingevuld worden"

Jumbo komt naar Hasselt en opent eind 2020 een gloednieuwe winkel in Sint-Lambrechts-Herk. Goed voor de werkgelegenheid want de supermarktketen is nog op zoek naar 70 lokale winkelmedewerkers.

Jumbo is een familiebedrijf dat vooral actief is in Nederland, maar begint nu ook meer en meer z'n vleugels uit te slaan in België. Limburg kende al twee Jumbo's in Lanaken en in Pelt. De keten zal nu tegen het einde van het jaar een derde supermarkt openen in Sint-Lambrechts-Herk (Hasselt). 

Voor de opening in Sint-Lambrechts-Herk gaat de supermarktketen op zoek naar zo'n 70 lokale medewerkers voor verschillende functies, van medewerkers vulploeg tot kassiersters.

Uitbreiding

Jumbo wil uitbreiden en kijkt daarvoor ook naar Vlaanderen. Peter Isaac van Jumbo België: “We willen op termijn naar zo’n 100 Jumbo winkels groeien en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar medewerkers in alle provincies van Vlaanderen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit voor elkaar gaan krijgen.”

Wie wil solliciteren kan dat doen via de website van de supermarktketen.

Meest gelezen