Mini-bioscoop in Koksijdse frituur: "Eerst frietjes bestellen, daarna film bekijken"

Eerst een frietje eten en daarna in een piepkleine privézaal met je bubbel een film bekijken. Dat kan in frituur Friet & Co in Sint-Idesbald in Koksijde. "Achter in de frituur kunnen 5 à 6 mensen genieten van een goede film", zegt uitbater Ed Quintens.

Wie een bestelling plaatst bij frituur Friet & Co in Sint-Idesbald in Koksijde, kan ook plaatsen reserveren voor een filmavond. "We laten telkens 1 bubbel toe", zegt uitbater Ed Quintens. "Zo kunnen 5 à 6 mensen per keer een film bekijken. We zijn pas begonnen en heel wat mensen hebben al interesse."

"De bezoekers mogen zelf hun film kiezen", zegt Quintens. "We hebben heel wat beeldmateriaal ter beschikking. Ook films streamen is geen probleem. We kunnen alles uitzenden op een hele hoge resolutie. De lucht in ons bioscoopzaaltje wordt ook constant gezuiverd, wat niet onbelangrijk is in deze coronatijden."

Ed Quintens

Meest gelezen