Vrouw komt om het leven bij brand in appartementsgebouw op Antwerpse Zuid

Na een brand in een appartementsgebouw aan de Timmerwerfstraat op het Zuid in Antwerpen, is een vrouw van 54 in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Ze liep zware brandwonden op en bezweek later aan haar verwondingen. 

De Antwerpse brandweer werd zondagnacht gealarmeerd omdat er een brandalarm was afgegaan. Toen ze aankwamen, zagen ze eerst niets verdachts. Tot er rook van onder de deur kwam van een appartement op de eerste verdieping. De brandweer vond de bewoonster, een vrouw van 54, met zware brandwonden op de grond in haar woonkamer.  Ze werd in levensgevaar naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht maar ze kon niet meer gered worden. Ook haar kat overleefde de brand niet.

Het labo zoekt uit wat de brand heeft veroorzaakt maar volgens politie en brandweer zijn er op het eerste gezicht geen aanwijzingen van kwaad opzet.

Meest gelezen