Openluchttheater Rivierenhof breit vervolg aan coronaveilige optredens

In het Openluchttheater Rivierenhof in Deurne zullen nog tot 15 oktober coronaveilige optredens georganiseerd worden. Normaal kan je daar enkel tijdens de zomermaanden van concerten genieten. "Maar omdat we bewezen hebben dat het op een veilige manier kan, gaan we door tot half oktober", zegt Jana Tricot van het OLT.

Onder de naam 'Take Care' organiseerde het Openluchttheater in Deurne de voorbije zomer coronaveilige optredens. Dat zijn concerten met minder publiek, meer afstand én in openlucht. "Dat verliep allemaal heel goed", vertelt Jana Tricot. "In het OLT is er éénrichtingsverkeer, waardoor mensen elkaar niet kruisen, de bar is ook helemaal coronaproof en tussen de verschillende acts wordt alles grondig gepoetst. Zo zorgen we ervoor dat alles op een veilige manier kan verlopen. We hebben dan ook beslist om de optredens door te laten gaan tot half oktober"

Vanaf 1 september zullen telkens 400 mensen kunnen genieten van optredens van onder andere Noémie Wolfs, Jan Jaap van der Wal en The Bony King of Nowhere. Tickets kan je hier bestellen.

Meest gelezen