Twee bouwkranen in mekaar verstrengeld in Steenokkerzeel

In Steenokkerzeel zijn twee bouwkranen van aanpalende werven in mekaar verstrengeld geraakt. Er is geen gevaar voor omwonenden of arbeiders.

Een op z'n minst wel opmerkelijk zicht in de Mulslaan in Steenokkerzeel, waar twee bouwkranen van aanpalende werven in mekaar verstrengeld geraakten. Volgens burgemeester Kurt Ryon (Klaver/N-VA) is er geen gevaar en geraakt het probleem opgelost.

Mogelijk is de wind de grote boosdoener, maar ook een menselijke fout wordt niet uitgesloten. Op de werven worden seniorenflats en appartementen gebouwd. Op de ene werf is men aan het werk, op de andere niet. 

Er is nooit gevaar geweest voor omwonenden of arbeiders. De politie of de brandweer is niet moeten tussenkomen. De betrokken firma's gaan nu met man en macht proberen de twee kranen uit mekaar te krijgen. 

Meest gelezen