Inwoner van Kinrooi overleden in politiecommissariaat van Bree

Een 39-jarige man van Poolse afkomst die in Kinrooi woont, is gisteren overleden in het politiecommissariaat van Bree. De federale gerechtelijke politie voert een onderzoek naar de oorzaak van dit overlijden. 

"De man liep verward rond in een krantenwinkel in Kinrooi", zegt Katja Vandoren van het parket van Limburg. "De politie Carma heeft de man meegenomen naar het politiecommissariaat van Bree, maar al snel bleek dat de man medisch niet in orde was. Nog voor de man naar het ziekenhuis kon worden overgebracht, bleek dat de man ter plaatse overleden was." 

We gaan met de grootste zorg onderzoeken wat de oorzaak is van dit overlijden

Katja Vandoren, parket Limburg

De zaak wordt nu verder onderzocht. "We hebben er een externe politiedienst opgezet om te onderzoeken wat de oorzaak en omstandigheden waren van dit overlijden", gaat Vandoren verder. "Bij het parket Limburg passen we altijd een draaiboek toe bij elk overlijden. Ook hier is dat gebeurd. Gelet op de berichten van de afgelopen weken in Charleroi, wordt er ook nu met de grootste zorg bekeken wat de context is van dit overlijden in Bree."

Morgen vinden er nog een autopsie en toxicologisch onderzoek plaats.

Meest gelezen