(c) Lantis

E34 richting Knokke en E314 naar Limburg vannacht dicht voor werkzaamheden

Vanavond om 21 uur gaat de E34 van Antwerpen naar Knokke ter hoogte van de Waaslandhaven dicht voor werkzaamheden. Rond dezelfde tijd starten bij Diest ook werken op de E314 naar Limburg. In beide gevallen moet al het verkeer de snelweg verlaten en een lokale omleiding volgen.

De werkzaamheden op de E34 hebben te maken met de bouw van de Oosterweelverbinding. Tussen  21 uur en 5 uur morgenochtend gaat de snelweg richting Knokke dicht en moet je een omleiding volgen via de afrit in Waaslandhaven-Oost en de Keetberglaan. In Melsele kan je de snelweg weer op. De oprit naar de E34 in Sint-Anna-Linkeroever wordt ook afgesloten. Wie vanuit de Waaslandtunnel naar de E34 wil, kan omrijden via de E17 en de keerbrug in Kruibeke. De omleidingen vind je op het kaartje hieronder.

(c) Lantis

Er wordt dit weekend flink aan de weg getimmerd want ook de E314 van Leuven naar Limburg gaat vanavond om 21 uur helemaal dicht. Aannemers vernieuwen het wegdek, vullen voegen en voeren herstellingen in de middenberm uit. Verkeer richting Limburg moet de snelweg verlaten in Halen (bij Diest). Daar kan je een omleiding met de letter “P” volgen die via Herk-de-Stad loopt. In Lummen kun je de E314 weer op. Morgenochtend om zeven uur is de weg weer open.

(c) AWV

Meest gelezen