Videospeler inladen...

Opnieuw schoten gelost in Deurne

Op de Turnhoutsebaan in Deurne, vlak bij het Rivierenhof zijn er vannacht schoten gelost. Buurtbewoners melden dat ze rond 4 uur vannacht  wakker werden van luide knallen aan een horecazaak. De politie bevestigt dat. De voorbij week zijn er in Deurne en Borgerhout meerdere incidenten geweest waarbij schoten gelost werden of er een granaat ontplofte.

“Om 4.15 uur is er op de Turnhoutsebaan in Deurne, iets voorbij het Cogelsplein, meerdere keren op een pand geschoten. Daarna is de schutter weggevlucht”, vertelt Sven Lommaert van de politie.

De Turnhoutsebaan is nog afgesloten voor al het verkeer. “Op dit moment is het onderzoek nog volop bezig, daarom is de straat nog afgesloten. Ook trams en bussen kunnen niet door en dat zal nog wel een tijd zo blijven, tot het onderzoek is afgerond”, aldus Lommart.

De politie kan nog niet zeggen of het incident van vannacht te maken heeft met de vorige schietincidenten.

Foto: Radio 2
Foto: Radio 2
Foto: Facebook Phayton Cornelis

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen