Videospeler inladen...

Gent lanceert wandelingen, gemaakt door bekende inwoners (en broers Dewaele passen grote hits aan voor beiaard)

In Gent is "Walk Local" gelanceerd, 15 wandelingen die zijn uitgestippeld door bekende Gentenaars, die hun stad tonen aan wie dat wil. Ze leiden je langs de bekende plaatsen en gebouwen maar ook langs de minder bekende plekken. Onder meer filosoof Ignaas Devisch, acteur Zouzou Ben Chikha, actrice Pascale Platel en voetballer Vadis Odjidja hebben een route uitgestippeld.

Bij het pakket wandelingen ook.... bijna 100 nieuwe liedjes voor de beiaard. De Gentse broers Dewaele - het duo achter Soulwax - pasten grote hits uit de pop- en rockgeschiedenis aan voor de beiaard en plaatsten hun accent op klassiekers als "The model", "Another brick in the wall" of nummers van Tame Impala en LCD Soundsystem.

Meest gelezen