Beginnende autobestuurster raakt in paniek op helling en ramt geparkeerde auto's

Aan Halmaelshof in Hoboken is vanmorgen rond 8 uur een auto tegen 2 geparkeerde auto's gebotst. Een beginnende autobestuurster raakte in paniek toen ze uit een ondergrondse parkeergarage kwam. De vrouw moest naar het ziekenhuis worden gebracht. 

De bestuurster raakte in paniek op een helling van een ondergrondse parkeergarage. Ze duwde het gaspedaal in en botste aan de overkant van de straat tegen enkele geparkeerde auto's. Die botsten op hun beurt tegen de gevel van een huis. De brandweer controleerde de stabiliteit van de woning, maar die moest niet worden gestut. De gevel onder het raam is naar achter geduwd.

De beginnende autobestuurster raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Meest gelezen