"Zet jezelf in voor wie jou nodig heeft": jouw initiatief registreren voor De Warmste Week kan vanaf nu

Als je de handen uit de mouwen wil steken voor De Warmste Week dan kan je jouw initiatief vanaf vandaag officieel registreren op de website van De Warmste Week. Daar vind je ook meer informatie over de solidariteitsactie van de VRT. De bedoeling van de vernieuwde actie in de laatste week voor Kerstmis is om je persoonlijk in te zetten voor iemand anders, of voor jouw favoriete goede doel van De Warmste Week.

De focus van de solidariteitsactie van de VRT ligt dit najaar op ieders persoonlijke inzet: duurzaam investeren in anderen door jezelf in te zetten voor een bepaald initiatief, daar draait het om. En dat kan in de breedste zin van het woord, want geen idee is te gek.

Vanaf vandaag kan je jouw persoonlijke initiatief officieel registreren op www.dewarmsteweek.be. De bedoeling is dan om dit idee samen met andere helpende handen te realiseren en zo een verschil te maken voor iemand anders.

De Koning Boudewijnstichting en het Vlaams Steunpunt Vrijwilligerswerk werken opnieuw samen met de VRT rond dit nieuwe solidariteitsverhaal. De Warmste Week krijgt zijn finale op radio, tv en online van vrijdag 18 tot en met donderdag 24 december 2020, in het eerste deel van de kerstvakantie dus.

Bekijk hier de uitleg van verschillende VRT-gezichten over De Warmste Week 2020:

Videospeler inladen...

Meest gelezen