Directeurs verstoppen boeken bij begin van het schooljaar

De directeurs van de GO! scholen in Klein-Brabant verstoppen vandaag boeken op verschillende plaatsen in Bornem en Puurs-Sint-Amands. De directeurs starten zo het nieuwe schooljaar en belichten nog eens hoe belangrijk het is dat kinderen graag lezen. Wie een boek vindt, mag het meenemen.

De boeken die de directeurs vandaag gaan verstoppen, zijn allemaal gekozen door de leerkrachten van de scholen. Het zijn boeken waar ze zelf mooie herinneringen aan hebben en waarvan ze hopen dat hun leerlingen ze ooit lezen. Op de sociale media van de scholen vertellen de leerkrachten waarom ze voor dit boek hebben gekozen.

Tom Cornu, directeur van GO! basisschool ’t Kasteeltje in Puurs-Sint-Amands trok vanochtend naar het centrum van Puurs om er zijn boeken te verstoppen. "We vinden lezen erg belangrijk, en daarom ben ik nu de favoriete boeken van ons lerarenteam aan het verstoppen. Wie een boek vindt, mag het meenemen."

Meest gelezen