Jonge vrouw overleden na crash op E17 in Deinze

Bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Deinze is een jonge vrouw omgekomen. Twee andere inzittenden raakten gewond. De auto crashte tegen de bomen naast de snelweg. 

In de nacht van zaterdag op zondag ging het mis op de E17 in de richting van Gent. Net voorbij de oprit in Deinze belandde een auto tegen de eiken bomen langs de weg. Het dak werd door de klap opengereten.  Volgens de deskundige van het parket raakte de wagen eerst de middenberm, waardoor de chauffeur de controle over het stuur verloor en tegen de bomen belandde. De drie inzittenden hebben allemaal de Franse nationaliteit. 

40 minuten bezig met bevrijding

Een man die in het voertuig zat kon zelfstandig uit het wrak kruipen en liep lichte verwondingen op. De twee andere slachtoffers zaten gekneld. “We zijn 40 minuten bezig geweest om de twee passagiers te bevrijden”, vertelt brandweerluitenant Marc Naessens. “Dat ging moeizaam omdat de wagen volledig in de bomen vast zat. Jammer genoeg kwam alle hulp te laat voor een meisje dat rechts vooraan zat. Een ander meisje liep een zware hoofdwonde op en is in levensgevaar overgebracht naar het UZ in Gent.” 

kasto80

Meest gelezen