Foto: Radio 2

Lichaam uit visvijver Bornem gehaald, slachtoffer vermoedelijk man van 81

In een visvijver in Bornem is het lichaam van een man uit het water gehaald. De politie vermoedt dat het gaat om een man van 81 uit Bornem. Het parket stelde vast dat de man nog leefde toen hij in het water terechtkwam en is met een onderzoek gestart.

Een visser had het lichaam opgemerkt in de visvijver aan de Temsesteenweg. Hij verwittigde de hulpdiensten. Duikers van de brandweer hebben het lichaam uit het water gehaald. Volgens de eerste vaststellingen van het parket leefde het slachtoffer nog toen hij in het water terechtkwam. Vermoedelijk gaat het om een man van 81 uit Bornem. Het parket onderzoekt de omstandigheden waarin de man in het water terechtkwam. Er zijn geen tekenen van kwaad opzet.

Meest gelezen