Videospeler inladen...

Moeilijke ochtendspits op Buitenring en op wegen van Antwerpen naar Brussel

Meteen een zware ochtendspits op de eerste schooldag: op de Buitenring rond Brussel heeft er vanochtend een hele tijd bijna twee uur file gestaan als gevolg van een ongeval met twee vrachtwagens in Jette. Ook op de A12 richting Brussel was er ter hoogte van Londerzeel een ongeval gebeurd met file tot gevolg. De rijbaan is intussen overal weer vrijgemaakt, meldt het Vlaams Verkeerscentrum.  

"Vanochtend vroeg, rond 6.15 uur, was er bij Jette al een ongeval met twee vrachtwagens", zegt verkeersanker Hajo Beeckman. Eén van de chauffeurs raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. "In de staart van die file is er rond 7.30 uur in Machelen ook nog een ongeval gebeurd met twee vrachtwagens zodat ook daar twee rijstroken versperd raakten." Als gevolg hiervan waren er ook heel wat problemen in de kleinere gemeenten in de Vlaamse rand, zoals Wemmel en Vilvoorde.  In de loop van de voormiddag zijn de files opgelost. 

En ook op de A12 richting Brussel is er vanochtend een ongeval gebeurd, ter hoogte van Londerzeel-industrie, met file tot gevolg. Het ging om een frituurwagen, die frituurvet aan het verliezen was.  Ook daar is de weg  intussen wel vrijgemaakt.  

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen