Foto: Radio 2

Leerlingen Kapelse school voor gesloten poort door gaslek

In Kapellen stond een aantal leerlingen van het Mater Salvatorisinstituut deze ochtend voor een gesloten poort omdat er een gaslek was ontstaan op een bouwwerf in de buurt. Ze werden een tijd opgevangen in een bijgebouw. Intussen is het gaslek gedicht en mogen de leerlingen opnieuw naar hun klas. 

Het gaslek ontstond op een bouwwerf in de Dorpsstraat in Kapellen, ter hoogte van de Engelselei. In het nabijgelegen Mater Salvatorisinstituut werd een deel van de leerlingen uit voorzorg opgevangen in een ander vleugel. 

Dat de gasleiding net op de eerste schooldag beschadigd raakte, was vervelend. Maar het gaslek kon vrij snel gedicht worden. 

De Dorpsstraat was een tijd lang afgesloten en is nu opnieuw opengesteld voor het verkeer.  Ook bussen van De Lijn kunnen er opnieuw door.

Foto: Radio 2

Meest gelezen