Foto: Radio 2

Vuilniswagen botst op geparkeerde vrachtwagen in Lier, chauffeur wellicht onwel geworden

In het centrum van Lier botste een vuilniswagen van de firma Renewi op een geparkeerde vrachtwagen. De bestuurder van de vuilniswagen was waarschijnlijk onwel geworden. De Lispersteenweg is afgesloten om de voertuigen te takelen en de brokstukken op te ruimen. 

De vuilniswagen botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond op de Lispersteenweg. De geparkeerde vrachtwagen kwam dwars over de weg terecht en beschadigde nog twee auto's. Eén auto belandde tegen de gevel van een woning, die lichte schade opliep. Om de brokstukken op te ruimen en de voertuigen te takelen werd de Lispersteenweg in beide richtingen afgesloten, ook voor fietsers. De bestuurder van de vuilniswagen is naar het ziekenhuis gebracht.

Auto in de gracht

In Lier gebeurde dinsdagvoormiddag nog een tweede verkeersongeval (zie foto onderaan artikel). Op de Mechelsesteenweg kwam een auto in de gracht terecht nadat die in de zijflank werd aangereden door een andere auto. Twee mensen, die in de auto in de gracht zaten, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog niet duidelijk.

Meest gelezen