Harry en Meghan sluiten deal met streamingdienst Netflix

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben een overeenkomst gesloten met de streamingdienst Netflix. Ze gaan meewerken aan documentaires, film en series voor Netflix. "Onze focus zal liggen op het maken van producties die informeren, maar ook hoop geven", klinkt het in een reactie van Harry en Meghan.

De Amerikaanse streamingdienst Netflix heeft een deal gesloten met prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Ze gaan de komende jaren meewerken aan verschillende producties voor Netflix.

De topman van Netflix Ted Sarandos is bijzonder trots dat het koppel voor een samenwerking met Netflix kiest. Ze zullen de komende jaren meewerken aan documentaires, langspeelfilms, televisieseries en kinderprogramma's.

De aankondiging komt er een half jaar nadat prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hebben besloten om de Britse koningin Elizabeth niet langer te vertegenwoordigen en afstand te doen van hun koninklijke titels. Het koppel woont intussen in Californië in de VS.

Meest gelezen