Koppel met buggy besteelt man in rolstoel

In Antwerpen zijn een man in een rolstoel en zijn vrouw bestolen door een koppel met een buggy. De vrouw kon iets na de feiten opgepakt worden. De verdachte man is nog steeds voortvluchtig en wordt opgespoord. Ze bleken dezelfde dag ook al een vrouw bestolen te hebben.

Het incident deed zich dinsdagmiddag voor in de lift van een supermarkt in de Beddenstraat in Antwerpen. Terwijl een man aanstalte maakte om een man in een rolstoel te helpen, stal zijn vrouw de portefeuille van de echtgenote van de man in de rolstoel.  

Koppel met kind in buggy

Opmerkelijk genoeg bleken de zakkenrollers zelf ook een koppel en duwden ze hun kind voort in een buggy.  Na het voorval maakten zij zich snel uit de voeten.

De Antwerpse politie kon de vrouw (31) nog vatten op de Meir, samen met haar kind.  De vrouw werd gearresteerd en bleek illegaal in het land te verblijven. Het kind verblijft voorlopig in opvang. De verdachte man is nog voortvluchtig en wordt opgespoord.

Gelijkaardige feiten

Later kon de politie vaststellen dat de twee ook gelijkaardige feiten pleegden, kort voordien op een tram ter hoogte van het Frederik Van Eedenplein. Daar werd een oudere vrouw bestolen. 

Meest gelezen