Radio 2

“Hot animal”: ninetiesklassieker “Lekker beest” van Isabelle A in het Engels 

Yannick Uyttenhove uit Ardooie maakte een Engelstalige versie van het bekendste liedje van Isabelle A “Lekker beest”. Hij speelt het als Maximus al enkele jaren tijdens concerten.

Isabelle A had nog nooit van de Engelse versie gehoord. “Ik heb ooit een Franse versie laten schrijven. En ik heb het zelf heel lang geleden eens in het Engels opgenomen. Dat heette toen Give a little piece.”

Grappige twist

Maximus paste de tekst aan. “Ik gaf er een twist aan. Het meisje herinnert zich nog altijd haar ex, maar die heeft voor de andere kant gekozen. Hij valt nu op jongens.” Isabelle A kon die nieuwe versie wel smaken. “Het is wijs gedaan”.

Uyttenhove speelde het voor de eerste keer tijdens een optreden in Gent. “De mensen waren onmiddellijk mee toen. Ik ben dat blijven spelen en dat slaat altijd heel goed aan. Ze moeten na enkele seconden telkens hard lachen. Ik doe niets liever dan mensen laten lachen met muziek.”

kasto80

Meest gelezen