Foto: Conny Justé

Ex-zanger 'Boysband' gaat opnieuw aan de slag als buschauffeur nu zangcarrière op laag pitje staat

Jo Veraghtert uit Keerbergen, ex-zanger van de groep Boysband, is blij dat het nieuwe schooljaar opnieuw begonnen is. Jo, die begin dit jaar de boekingen voor optredens nog zag binnen stromen, kon door het coronavirus al maanden niet optreden. Hij is blij dat hij opnieuw zijn oude job als buschauffeur kan opnemen.

In de jaren 90 stond Jo Veraghtert met zijn groep Boysband op talloze Vlaamse podia maar de jaren van gillende tienermeisjes en Tien om te Zien liggen intussen al even achter zich. 

Carrièreswich

Na een eerste carrière als chauffeur van de schoolbus in Tremelo maakte Jo vijf jaar geleden de switch naar het uitbaten van een restaurant. Maar toen zijn echtgenoot onverwacht overleed moest Jo dat project noodgedwongen stop zetten. Begin dit jaar besloot Jo dan om zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen. En met succes. De optredens stroomden binnen tot corona er een stokje voor stak. 

Zingen in de bus

Jo is dan ook blij dat hij nu opnieuw aan de slag kan als chauffeur van de schoolbus. "De eerste dagen waren erg spannend, na vijf jaar opnieuw met zo’n grote bus rijden met de kinderen. Maar het was ook heerlijk om al die juffen en kinderen na al die jaren opnieuw terug te zien. Ik geniet ervan en af en toe zingen we met z'n allen in de bus. Maar natuurlijk hoop ik dat we snel weer naar een normale toestand evolueren, zodat ik toch ook af en toe opnieuw het podium op kan."

Foto: Conny Justé

Meest gelezen