Getty Images

AP Hogeschool organiseert opnieuw fysieke infoavond: "Toekomstige studenten willen de campussen graag in het echt zien"

De AP Hogeschool organiseert volgende week opnieuw een fysieke infoavond op de verschillende campussen in Antwerpen, Turnhout en Mechelen. Door corona verliepen de vorige infoavonden en inschrijvingen digitaal. De infoavond verloopt coronaproof. Je moet je vooraf registreren voor een bepaald tijdslot. Al 1300 kandidaat-studenten deden dat.

De AP Hogeschool Antwerpen organiseert opnieuw een fysieke infoavond. Eerder verliepen infosessies voor toekomstige studenten allemaal online, om het risico op een coronabesmetting te vermijden. Toch beslist de hogeschool nu om studiekiezers en hun ouders opnieuw uit te nodigen op de campussen. "We merkten dat er een grote behoefte is om onze campussen in het echt te kunnen bekijken en live info te krijgen. Ook ouders vinden dit duidelijk belangrijk", zegt Karolien Loriers van de AP Hogeschool. 

 

Veiligheidsregels

Op dinsdag 8 september zijn geïnteresseerden daarom terug welkom op de verschillende campussen in Antwerpen, Turnhout en Mechelen. Ze kunnen er uitleg verwachten van lectoren en studenten, net als de klassieke rondleidingen en ze kunnen zich ook inschrijven. 

Om de veiligheid te garanderen is het verplicht om op voorhand een bepaald tijdsslot vast te leggen. Ook is het verplicht om een mondmasker te dragen en zal iedereen de nodige afstand moeten bewaren. "We organiseren deze avond omdat we de veiligheid kunnen waarborgen, daarvoor zijn onze campussen groot genoeg", benadrukt Loriers.

Ook nog online inschrijvingen

Alvast 1300 toekomstige studenten registreerden zich voor de infoavond op de verschillende locaties. Dat kan nog tot maandag.  "Maar wie zich liever online inschrijft, kan dat natuurlijk ook nog altijd", klinkt het.

Meest gelezen