Facebookpagina Campo Solar

Festival "Campo solar" in Damme sluit bewogen zomer af: "Druk, maar prachtig"

Het festival “Campo solar” in Damme bleef ondanks de coronacrisis en de constant wijzigende maatregelen niet bij de pakken zitten. Ze bouwden een coronaveilig amfitheater en organiseerden 35 shows met telkens 2 artiesten. Het was voor hen een drukke, maar prachtige zomer.

Veel schoon volk op het podium van "Campo Solar" deze zomer met onder andere Flip Kowlier, het Zesde Metaal, Brihang, Yevgueni, School is Cool, comedian Steven Mahieu, …

Organisator Karel Standaert is tevreden: "Er was veel interactie met het publiek, omdat ons amfitheater erg intiem is. De maatregelen correct opvolgen was wel niet altijd eenvoudig. Je bent afhankelijk van het gedrag van de bezoekers, maar ze waren gelukkig zeer respectvol. We hopen natuurlijk dat we volgend jaar nog meer mensen kunnen uitnodigen."

Vive le vélo

Een grote, prettige verrassing voor de organisatoren was de komst van het Eén-programma “Vive le vélo”. Zij zonden maandagavond vanuit het amfitheater uit.

Morgen mag de West-Vlaamse rapper Brihang het zomerse festival afsluiten. Hij staat al voor de vijfde keer deze zomer op het podium daar.

Meest gelezen