"How I met your mother", waar ook deze 10 sterren zich onmiddellijk thuisvoelden…

De zoektocht naar hoe Ted Mosby de moeder van zijn 2 kinderen ontmoet had, begon 15 jaar geleden en duurde uiteindelijk 9 seizoenen lang, toen er een einde kwam aan de tv-serie “How I met your mother”. De grappen en grollen van Ted en zijn 4 vrienden, Marshall, Lily, Barney en Robin, werkten ook nadien nog erg verslavend en zo werd de bejubelde serie ook na 2014 een welkom excuus om te "bingewatchen". Door het immense succes vonden ook diverse beroemde tv-sterren, filmvedetten en artiesten makkelijk hun weg naar de serie. Hun aanwezigheid betekende vaak nog een extra boost voor de al uitmuntende kijkcijfers.

In “How I met your mother”, waarvan de eerste aflevering op 19 september 2005 door tv-zender CBS uitgezonden werd,  is Ted, architect van opleiding, vooral bezig met daten. Zijn beste vrienden zijn dus Robin, Barney, Marshall en Lily, en samen brengen ze veel tijd door in hun stamcafé MacLaren’s Pub. De rol van vrouwenmagneet Barney leverde acteur Neil Patrick Harris zowel in 2009 als in 2010 alvast een nominatie voor een Golden Globe op.

Maar al even opvallend als de hoofdacteurs waren verschillende gastacteurs die al naam en faam in het entertainmentwereldje hadden en dat ook daarna bleven doen. Zo schitterden volgende 10 “sterren” ook in een of meerdere afleveringen van “How I met your mother”.

1. Enrique Iglesias als Gael ("Kyle? Girl? Gail?")

2. Jennifer Lopez als Anita ("No!")

3. Nicole Scherzinger als Jessica Glitter

4. John Lithgow als de vader van Barney

5. Bryan Cranston als Hammond Druthers ("Ik wil jou in mijn team!")

6. Britney Spears als Abby ("Vriendinnen zijn stom. Behalve als ik je vriendin ben.")

7. Katie Holmes als ‘Slutty Pumpkin’ Naomi ("Chickity China, the Chinese chicken")

8. Katy Perry als Honey ("De huiseigenaar heeft zelfs een beveiligingscamera in mijn douche geïnstalleerd.")

9. Heidi Klum als zichzelf

10. James Van Der Beek als Simon ("Je stak geen hand op! Er is dus juist een kind gestorven.")

Meest gelezen