Politie Meise zoekt getuigen en beelden van vechtpartij

De politie en de gemeente Meise zijn op zoek naar getuigen en beelden van een vechtpartij in deelgemeente Oppem afgelopen weekend. Twee groepen jongeren uit Meise en Grimbergen gingen daar met elkaar op de vuist en vernielden verschillende wagens.

Zaterdag gingen in Meise twee groepen jongeren elkaar te lijf met flessen en baseballknuppels in deelgemeente Oppem. Verschillende politiekorpsen moesten tussenbeide komen, maar uiteindelijk raakte niemand ernstig gewond. Het is niet voor het eerst dat het onrustig is in de sociale woonwijk. Vorig jaar werd op oudejaarsavond nog een wagen in brand gestoken.

Videobeelden gezocht

De politie van Meise voert onderzoek naar de daders en vraagt aan getuigen om hen te contacteren. Videobeelden van de incidenten zijn welkom bij de politie via dit e-mailadres

Meest gelezen