Foto: Radio 2

Politie zoekt getuigen in verband met dood van vrouw (77) in Tisselt

In Tisselt bij Willebroek is de politie op zoek naar getuigen in verband met de dood van een 77-jarige vrouw. Ze werd vorige maand zwaargewond teruggevonden in haar huis en overleed eind vorige week. De politie vermoedt dat er kwaad opzet in het spel is.

Op 10 augustus werd een vrouw van 77 jaar zwaargewond teruggevonden in haar huis in de Jozef De Blockstraat in Tisselt, bij Willebroek. Met levensbedreigende verwondingen werd ze overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze eind vorige week overleden. 

Verdachte zaken melden

De vrouw lag in het ziekenhuis de gehele tijd in coma, waardoor ze niet verhoord kon worden. Het onderzoek van de lokale recherche Mechelen-Willebroek wijst nu mogelijk op kwaad opzet. Daarom vraagt de politie om verdachte zaken van maandagavond 10 augustus of de dagen voordien te melden. 

Getuigen kunnen een belangrijke input hebben in het gerechtelijk onderzoek.  Contact opnemen met de lokale politie Mechelen-Willebroek kan op het nummer: 015/464.464.  

Meest gelezen