Politie zoekt met helikopter naar gevluchte verdachte in Schelle

Rond 5 uur vanmorgen is een auto gecrasht in de Steenwinkelstraat in Schelle, na een kilometerslange politieachtervolging die startte in Nederland.  Er werd 1 man van 22 opgepakt, een andere verdachte vluchtte in een maïsveld. Ondanks een zoekactie met een politiehelikopter, kon de persoon niet meer gevonden worden. In de koffer van de auto zijn zakken met cannabis teruggevonden.

De politieachtervolging eindigde in Schelle, waar de 2 inzittenden op de vlucht sloegen. 1 verdachte werd opgepakt ter hoogte van Bist met de Zinkvalstraat. De andere vluchtte in een maïsveld in de buurt. De politie zocht nog naar die persoon met een politiehelikopter, maar de verdachte kon niet meer gevonden worden. 

Veel buurtbewoners werden opgeschrikt door het lawaai van de helikopter en de drukte van de politie. Wie de verdachten zijn, of waarom de politie de auto achtervolgd heeft, is nog niet bekend.

Meest gelezen