Na massale reacties op "oude en vuile" koffiemachine krijgt Cel Vermiste Personen gloednieuw apparaat: "Ideaal" 

Na de eerste aflevering van "De cel vermiste personen" kwam er heel wat commentaar op de "oude en vuile koffiemachine" die er bij de dienst staat. Maar, dat is nu verleden tijd, want de Cel krijgt een gloednieuwe koffiemachine. "Ideaal", reageert Alain Remue. 

Een oude, witte (en vuile) Senseo-machine, vol met koffievlekken. Na de eerste aflevering waarin journaliste Fatma Taspinar meekijkt achter de schermen van de Cel Vermiste Personen, kwamen er heel wat reacties op de koffiemachine van de Cel.

Op sociale media regende het berichten: van "ik leg gerust bij voor een machien, bestaat er al een crowdfunding?" tot mensen die aanboden om zelf een (ongebruikte) koffiemachine te schenken. 

Zo gezegd, zo gedaan: de Cel Vermiste Personen krijgt een nieuwe koffiemachine.

Bekijk de video hieronder: 

"Schitterend", reageert Alain Remue van de Cel Vermiste Personen. "Er ging meer aandacht naar onze koffiemachine dan naar de werking van de Cel Vermiste Personen", lacht hij. "Dit is ideaal."

De tweede aflevering van "De cel vermiste personen" kan je vanavond bekijken op één, om 20.45 uur. Je kan de afleveringen ook op vinden op VRT NU.

Meest gelezen