Lut Deseyn

Burgemeester van Avelgem is besmet met het coronavirus

De burgemeester van Avelgem, Lut Deseyn (Gemeentebelangen) is besmet met het coronavirus en zit thuis in quarantaine. Dat heeft ze op haar Facebookpagina laten weten.

Dinsdag kreeg de burgemeester van Avelgem een telefoontje van een contactonderzoeker. Die vertelde haar dat ze in contact is geweest met een besmette inwoner. Na een test bleek Deseyn positief. Ondertussen voelt ze zich ook minder goed. Ze probeert wel van thuis uit door te werken, met nu en dan wat rust. De schepenen blijken gelukkig niet besmet.

"Gisteren voelde ik me nog goed, maar vannacht is het beginnen keren. Ik heb nu ook koorts", zegt burgemeester Deseyn. "Ik neem af en toe een koortsremmer en kan op die manier wel nog wat doorwerken."

Meest gelezen