Archieffoto

Schooltje in Kortrijk 2 weken volledig dicht, omdat 1 leerkracht positief test

In Kortrijk gaat een heel schooltje voor 2 weken dicht, omdat een leerkracht besmet is met het coronavirus. Het gaat om "Mijn Oogappel", een protestantse school voor gewoon en buitengewoon onderwijs. Er zijn maar 65 leerlingen. "Mijn Oogappel" in de Doorniksewijk is een afdeling van "De Ark" in Marke. 

"Mijn Oogappel" in de Doorniksewijk is een afdeling van "De Ark" in Marke. De besmette leerkracht gaf les in de meeste klassen. Daarom besloot de directie om de volledige school te sluiten. Ondertussen zijn bijna alle leerlingen en ook de andere leerkrachten getest. Er zijn nog geen besmettingen bijgekomen.

De school opent normaal gezien weer de deuren op 22 september. Vanaf vandaag wordt er voor elke klas onderwijs op afstand georganiseerd.

Meest gelezen